Celal BOZ - Okul Müdürü

1968 yılında Trabzon ili Çaykara ilçesi Eğridere Köyü´nde doğdu. İlkokulu Eğridere’de, ortaokul ve liseyi Balıkesir Savaştepe  Öğretmen Lisesinde bitirdi. Yükseköğrenimini 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. İstanbul, Artvin, Kırşehir ve Samsun’da çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. Samsun ilinde Mehmetçik Ortaokulu, Atakum Ertuğrul Gazi Ortaokulu, 19 Mayıs İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009 ‘dan itibaren İlkadım Bozkurt İlköğretim Okulu Müdürlüğü , İlkadım Kılıçarslan Ortaokulu Kurucu Müdürlüğü, Canik Hacınaipli Ortaokulunda Müdürlük yaptı.

Meslek hayatı boyunca 7 adet Teşekkür Belgesi, 2 adet Aylıkla Ödül, 1 adet Üstün Başarı Belgesi, 1 adet Ödül Belgesi, 4 adet Başarı Belgesi aldı.

18 adet mahalli ve 1 adet merkezi seminere katıldı. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

05.07.2019 tarihinde Taflan İlk/Ortaokulu müdürlüğü görevine atandı. Halen bu görevi sürdürmektedir.

Tlf:0362 477 40 21